Dressyr på Mulligan

Igår red jag dressyr lektion för Lotta på Mulligan det gick super bra!:D Han var jätte duktig och fin! 
Elin tog några bilder på oss här får ni några. 
 
Bilderna är tagna från lindmans.blogg.se

Bilder

Lite bilder som jag har tagit idag.. Bara sådär hehe.
Hänger lite i pappas studio haha!
Shady kollar på fjärilar! :) 
 

träning på Såsta

Hejhej! Jag vet.. jag har varit urdålig på att blogga men jag känner att jag inte har haft någon lust, så kan det vara! Idag är det hopp träning på Såsta så jag och Mulligan tänkte vara med. Det ska bli riktigt kul faktiskt! Hoppas bara att vi slipper regn. Det är bra också för Mulligan att öva på att åka transport och komma till ett annat ställe. 

Idag har jag inte gjort någonting. Jag gick upp tidigt för att ta ut hästarna sedan åkte vi till mormor och åt frukost och sen åkte vi hem och kollade på The last song. Efter att ha haft det mysigt framför en film så satte jag igång att städa mitt rum, vilket var jätte skönt! Sedan dess har jag bara gått runt haha. 

Slapp..

Hej igen! Efter att vi varit i stallet så åt vi lite frukost och gick sedan och la oss igen. Ååh så skönt det var, passade också på att sova lite. Vi gick upp och hoppade in i duschen och åt lunch. Så nu är vi fina och fräscha:). 
Just nu sitter vi i soffan framför datorerna och smällter maten:). Vi ska alldeles strax åka till mormor och morfar och hälsa på Uno, kulkul! Vi hörs, pussar...
 
Jag och Elin var in en sväng på Anderssons Häst & Hund för några dagar sedan. 
Fick med mig detta:

Godmorgon..

Godmorgon!:) Hoppas ni har sovit sött. Har precis gått upp och ska alldeles strax åka till stallet och ta ut hästarna. Mamma kör oss och åker sedan direkt till jobbet, dock hinner vi inte fixa något där, men det gör vi senare. Vi hörs senare! pussar

Mormors Uno

Imorgon får mormor hem en två årig Fransk Bulldog!! Den heter Uno och är jätte söööt:). Mormor och morfar verkar tycka det är kul och vi kommer att få passa den. Så imorgon kommer vi åka och hälsa på honom, vilket jag ser fram emot!:). Jag har tyvärr ingen bild på honom men jag kan ta med mig kameran om jag orkar:). 
 
 

Mys kväll

Hejhej! Idag red jag och Diddi kyrkrundan och sedan en bit på rakan, det ös regnade men vi var ordentligt utrustad:). Det var en jätte mysig och härlig runda. På rakan gasade vi på i full galopp och hästarna tyckte det var jätte kul så ett tag vart det mer uppåt en rakt fram haha. Jag jobbade inte Mulligan något i from vilket nog var skönt för oss båda. Efter passet passade vi på att smörja träns, sadel, grimmor och stövlar. Smörjde också in Mulligan med hans salvor.. idag hade han kliat massor...:(. Nu sitter vi och kollar på tv och har det mysigt.
Vi hörs, puss♥

Lunch

Hej igen! Just nu sitter jag inne och ska alldeles strax äta lunch. Har badat och solat.. ja, ni vet bara slappat. Pappa, hans bror och kanske Martin? ska ha en hemsida med deras musik så jag fotade pappa med hans gitarr och sen ska jag fota alla tre uppe på hö-loftet och i allen hehe. Så det ska bli kul:).
 
I eftermiddag ska jag rida Malle, Diddi Mulligan, Mamma Chantique och Elin Caramell. Vi tänkte rida slingan och klättra lite, så det kommer bli toppen!:D Vi hörs

Malle

Igår hoppade jag Malle, det gick super bra!:) Han var pigg men lyhörd och tyckte det var jätte kul. 

Godmorgon

Hej! Nu har vi precis vaknat och ligger i sängen med våra datorer. Internet funkar äntligen!!!!! Så idag måste vi blogga massor. Vi slapp gå upp tidigt och ta ut hästarna, så mamma och pappa fixade det. 
Idag kommer vi nog bara ligga ute och pressa om detta väder håller:). 
 
Två bilder från ridpasset i förregår. Diddi red egentligen Chantique men hon fick så ont i ryggen så jag fick hoppa upp. Passet gick super.

Fredag

Hejhej! Förlåt igen för jätte jätte dålig update. Men internet här funkar inte på dagarna????? Jag blir galen! Och något internet på mobilen har jag knappt... Så tyvärr får det blir så här tills det är fixat. 
Idag har jag, Elin och Diddi varit i Täby centrum, vi gick runt och tittade på kläder sedan kom Linnea så då gick vi ner till nya Espresso house och tog en jätte god bbq smörgos som dom grillar i ugnen, MUMS. 
Jag hittade typ ingenting.. men fick dock med mig en hårmunk som man får en jätte härlig bulle utav:). 
Nu är vi hemma och vilar upp oss inför stallet både Mulligan och Chantique ska vila och nu tar jag hand om Malle så jag tror jag går upp på volten och hoppar honom. Vi hörs senare!:) Puss

Sol sol sol

Hejhej! Hemskt ledsen för dålig update men internet har inte funkat på hela dagen. Dem håller typ på att fixa någonting så med internet så det är som det är..:( Men jag bloggar så fort jag kan! 
 
Idag har jag, Elin och Diddi solat det har varit såååå skönt!:D Vi har också badat massor hihi. Nu är vi lite sol trötta så nu byter vi om till stallkläder och åker mot stallet! Vi hörs senare..

Förlåt!!

Hej!! Det vart inte direkt någon bra update idag..... Tyvärr har inte internet funkat på hela dagen?? fattar inte varför men nu är jag här!:D Idag har jag och Diddi städat hela dagen så nu är det fint här hemma. Sedan åkte vi till Arninge och åt lunch med Eric. Jag tog kycklingspet och Diddi och Eric tog lax. Det var super gott!
Nu ska vi åka till stallet, jag och Diddi ska nog rida ut. Det vart ett snabbt inlägg med tanke på att jag har bråttom men om internet funkar senare så bloggar jag senare!:) Elin kommer hit och sover inatt, Wiiie..
Hörs senare!:) 

RSS 2.0