onsdag

hejhej! Dåligt update idag... förlåt för det! Började dagen med att äta en god frukost, packade och tog bussen till stallet. Kom dit runt tolv satt jag behövde inte stressa för 5 öre, vilket var väldigt skönt. Mulligan fick vila idag vilket han behövde! Han såg väldigt trött ut också.. plutten då!:) Fixade iordning Chantique och gick upp på volten och red dressyr. Elin och Mercy följde med som sällskap.

passet gick jätte bra, hon var lite envis i början, inte seg utan pigg och envis! Men tillslut vart hon jätte fin, gjorde fina ökningar både i trav och galopp och några fina skänkelviklingar. Är väldigt nöjd med passet.

Imorgon ska jag åka upp till stallet ännu tidigare för att rida båda hästarna. Vet inte riktigt vart jag ska rida, får se vad jag hittar på.
Men nu ska jag försöka sova.
Sov gott, nattinatti!



Dagens ridpass

Idag var det medryttarna som hade hästarna, åkte upp till stallet för att ta in alla hästarna i gruppen och bara mysa och koppla av. Camilla var så snäll och lät mig rida Dimmbra. Jag har aldrig ridit islandshäst förut så det var jätte kul att få pröva! Jag och Ebba red ut tillsammans kyrkrundan + rakan. Det var så kul att rida Dimmbra! Speciellt i tölten!! det var som att sväva typ!!!! Så läckert! Hon var också rolig att jobba i form tycker jag:)... Jag är jätte glad över att jag fick rida henne, och det passade så bra idag också! Så om Camilla behöver mer hjälp så hjälper jag gärna till!:) Hon är väldigt trevlig och snäll Dimmbra och har ett väldigt fint psyke:).
 
HAHAHA så kul! 
Jag: Ebba vad gör hon får något?? Vad händer?:O
Ebba: Haha.. hon töltar ju!! 

Mitt i Täby

Jag och Jylice är med i tidningen, vi vart intervjuade om våran inriktning "house musik."
Tidningen heter Mitt i Täby. 
Jag personligen är inte alls intresserad utav housemusik. Visst, jag tycker att vissa låtar är bra och jag tycker det är helt okej att hålla på med. Men.. jag skulle hellre vilja hålla på med musik som är mer i "min stil" och kunna sjunga till osv. Men man lär sig rätt mycket på detta program som heter "Cubes". 
 
För många så var detta program helt nytt men för mig så var det faktiskt inte det. Jag vet att pappa hade detta förut och har sett honom använda det när jag har spelat in låtar. Då har jag sätt vad han har gjort och så har jag bara fått in det i huvudet utan att vara medvetten om det, haha! 
 
Nu till vintern så har Diddi ett projekt arbete hon ska göra och då ska hon och jag sjunga in en låt tillsammans, som troligen kommer att handla om hennes kompis som gick bort i sommras. Låten kommer kretsa runt det på ett ungefär. När den låten är klar så ska jag spelar in en låt, och den ska bli perfekt! Det kommer bli grymt!

Tisdag

Hejhej! Har inte haft tid att blogga har det känts som. Elin sov hos mig både igår och idag vilket var väldigt kul:). 
Idag är det medryttare på båda hästarna men jag tänkte åka upp ändå bara för att fixa lite saker och mysa. 
Elin och jag tänkte ta bussen till stallet så vi är framme vid 12, så slipper pappa köra mig dit. 
 
Igår hade vi tänkt att fota hästarna men det var så tråkigt väder, satt vi sminkade oss och fixade oss så fotade vi varandra här hemma. Vart några fina bilder iallafall
 

Söndag

Var en snabbis i Täby centrum med pappa och hämtade ut några paket som mamma beställt. Vi passade på att gå in på H&M där vi dessutom hittade en fin jacka. Hade tänkt att jag och diddi skulle dela på den och ha den i stallet. Tyvärr så passade den inte henne satt vi får byta den. Jag har också fått mina UGGS som mamma skickade efter. När jag fick dem så trodde jag att det skulle stå ugg på dem men det gjorde det inte utan det var ett annat märke. Men förövrigt så ser dem likadana ut och är äkta fårskin så dem är snygga och sköna ändå;). Nu ska jag börja byta om och åka till stallet, tror Diddi och jag rider ut:). 
Dagens outfit: Röd tröja, jeans och uggs.
Jackan från H&M ↑

Powerwalk/Jogging

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott, jag sov som en stock! Idag ska man ställa tillbaka klockan en timme.. och det känns ju sådär tycker jag. Jobbigt att det blir mörkt så tidigt då man får rida i det. 
 
Gick upp för ungefär två timmar sedan, jag tvättade, hängde tvätt och gjorde iordning frukost. Det fick bli en skål fruktsallad, var inte så hungrig dock. Sedan tog jag på mig tränings-klädderna och tog mig ut på en jogging tur i skogen. Det var så skönt! Dock var det kallt, men hade på mig perfekt med kläder. 

Lördag kväll

Hejhej!:) Idag fick hästarna stå i flockhagen. När vi skulle hämta dem så sken solen och det var helt vindstilla och så stod och och åt. Dem tyckte det var så mysigt! Sen har vi också lagt på dem lite tjockare täcken, vilket dem verkar gilla. 
 
Diddi red Chantique hela slingan och jag gick upp på volten med Mulligan och hoppade. Han tyckte det var roligt, och det tyckte jag också:). Nu ligger maten i ugnen.. Mums! Pappa och jag har stått och lagat mat dvs kyckling med brunsås, kokt potatis och egen inlagd gurka. Ska bli riktigt gott;). Jag har också hunnit hänga upp tvätt och sattit igång en ny maskin. 
 
Imorgon tänkte jag att pappa skulle fota mig och Elin med hästarna. Har inte frågat Elin än haha... men hon kan säkert, vi får se. Tänkte också ta mig ut i skogen på en powerwalk/jogging imorgon bitti och sedan äta en nyttig näringsrik frukost. Hörs senare, mer inlägg kommer♥

Höstlov

Godmorgon:) Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Vaknade upp imorse och insåg att jag verkligen har lov nu och det är så skönt! Jag ser ut som ett träsktroll i huvudet så jag ska hoppa in i duschen nu och sedan bädda om min säng:). Pappa har börjat att lägga nytt golv i vardags rummet så mamma har fått flytta in i sovrummet nu igen haha. 
Vi hörs sen♥
Haha hittade denna bild på Diddis mobil.. Im a vampire.....

Hjälp mig!

Måste göra något åt mitt hår men vet inte vad jag vill göra? 
Tycker det är as ballt med ombre men vet inte om jag skulle passa i det med tanke på mitt korta hår?
Sedan är jag också sugen på att bara lägga i bruna slingor? 
Vad tycker ni? Hjälp mig....:(

Gulligt

haha hittade denna bild på datorn.. Visst är den söt hehe.. 
Mercy och Mulligan nosar på varandra för första gången:). 

Hoppning med Chantique

Hejhej! Frida hade Mulligan idag så jag hade bara Chantique. Gick upp på volten och hoppade. Vart inte så länge med tanke på att det vart mörkt men vi han ta några skutt:). Hon skötte sig alldeles utmärkt! Hon var pigg och framåt och tyckte att det var jätte kul. Det kändes väldigt skönt efter passet att veta att jag jobbat igenom henne. 
 
När jag kom hem kollade jag på The vampire diaries avsnitt 3! och det var som vanligt fruktansvärt bra hihihihi...
Sedan åt jag middag, grillat kött med pommes. Och nu sitter jag här i soffan och kollar på X factor med hela familjen. 
Några bilder på mig och Chantique från i sommras.

Första snön

Första snön kom igår! och jag tycker det är så mysigt(a) hihi. 
Tog denna bild imorse:

Att bli bättre på


Hööks

Hööks har 15% rabatt på alla sadlar och träns tom den 11 november.


godmorgon härliga fredag

Yeeeah! Idag är det fredag och när skoldagen är slut så får jag LOOOV!! Wooho... Det ska bli så skönt!:D
 
Dagens outfit: Gröna byxor, svart tröja. 
 
Nu måste jag hoppa in i duschen, hejhej så länge! tidsinställda kommer;)
Caramell och Mulligan
Fick denna bild av LillElin och Lena:)

stan

Hejhej! Var i skolan idag som vanligt och det var lika tråkigt haha. Vid ca 5 tog jag och Robert bussen till Danderyd för att sen ta oss in till stan och äta middag. Jag var så sugen på Tacobar så vi åt där hehe:). Efter vi hade ätit så gick vi runt och tittade i några butiker, jag hittade massor med saker. Dock hade jag inga pengar så jag kunde inte köpa något. Robert hittade en fin halsduk som han köpte:). Sedan åkte vi hem till honom och kollade på tv och sen åkte jag hem för att kolla på Revenge med mamma och pappa, myspys. 
 
Jag trodde att Frida skulle ha Mulligan idag, det vart det missförstånd. Så pappa fick åka till honom och pyssla och mysa hihi. Jag fick ett sms av pappa där det stod: Ville bara tala om att husse har tagit hand om mig, iiiiiiih gnägg och så var det en bild på Mulligan när han stod och åt hihi! Gulligt va? Min alldeles egna bebo♥ ååh det värmer i kroppen när jag tänker på hästarna.. Dem är mitt allt♥
 
 
Imorgon har jag bara Chantique så då tänkte jag hoppa henne faktiskt, det var ett tag sedan och då ska jag försöka att komma till stallet lite tidigare så att jag hinner hoppa innan det blir mörkt. Frida har Mulligan imorgon. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig, men först ska jag göra lite tidsinställda inlägg! 

Video

 

Rubrik


Mina två favorit hingstar

Belamour ↑
Tortillas ↑

Dressyr

Hoppas på någon Lotta träning nu i helgen. Känner att jag måste jobba igenom båda hästarna ordentligt! 
Dem behöver det. Men det är dock fortfarandre blött på volten, men det går ju. 
Tänkte isåfall rida båda hästarna hehe.. hur jag nu ska orka det! Men det gör jag nog:)

Good morning

Hello♥ Äntligen en sovmorgon!!! Ååh vad skönt, det behövde jag. Börjar vid 10 och då ska vi åka till något vollybolltält typ? Så det är rätt soft.. Sedan är det vanlig skoldag. Nu måste jag börja fixa mig. 
 
DAGENS OUTFIT: blå stickad tröja med en USA flagga på, utsvängda jeans och convers. Veckans snyggaste outfit iallafall haha;). 
Så snyggt med utsvängda jeans ↑

24/10

Hejhej! Hur mår ni? Jag mår bra är bara jätte trött.. Inatt kunde jag iallafall sova ordentligt, men ändå är jag hur trött som helst haha. Idag vart jag fotad och interjuvad av en kille från någon tidning? Jag har nämligen DJ inriktning i skolan och då ville dem lyssna på våran låt osv. Lite kul faktiskt:)
Efter skolan åkte jag och pappa till Täby centrum där jag köpte en present till Robert, för han fyller år idag! Grattis♥. Sedan åkte vi till stallet. Karin hade Chantique så jag behövde bara tänka på Mulligan. 
Jag gick upp på volten och hoppade ett litet hinder och Mulligan, han tyckte det var jätte kul och vart pigg och glad.
Så det var ju kul:) Nu har vi ätit middag och ligger just nu och kollar på Bonde söker fru. 
Hörs senare Kraaam...
 

Hmm, vart ska jag rida?

Hmm.. vet inte riktigt vart jag ska rida idag....:( Jag vill hoppa men jag tror volten är för blöt? Är det någon som vet hur den ser ut?.. Annars får jag rida ut, igen. Har tröttnat lite på det nu... Eller så kanske det går att iallafall rida dressyr på den?

Mr.Mulligan

Här är bilderna på Mulligan med knoppar.


höstmorgon

Godmorgon! Hoppas ni har sovit bra! Idag blir outfiten lite bättre måste jag erkänna! Svarta jeans, beige linne och en fin kofta över:) Nu ska jag äta lite frulle och fixa mig. Tidsinställda kommer under dagen:) puss
Några höstbilder jag tog igår hihi

23/10

Hejhej:) Idag har jag varit jätte seg och trött haha.. Men jag klarade dagen och det var ju tur det. 
Red på travbanan med Camilla och Chantique. Både Chantique och Mulligan var jätte pigga och glada, så det kändes skönt:)♥ Vi la in lite halm till dem också så att dem har något att göra. 
 
När jag kom hem åt vi hamburgare med pommes.....fettmat, jag vet! Men gott var det. Sedan kollade vi på Desperate Housewives, hela familjen! Mamma och pappa verkar gilla det där nu;)
Just nu ligger jag i min säng och ska göra några tidsinställda inlägg tills imorgon så att ni har, grymt va?:)
Har dock väldigt ont i mitt ben... har typ träningsvärk och det är så jobbigt, har suttit med värmekudden hela kvällen men det går inte över!Suck.

Tidsinställd

Dessa träns skulle passa på Chantique, tänk om man bara kunde köpa allt?

finally

Morfar var så snäll att han la in grus i våran hage, och det behövdes verkligen!
Så som vår hage såg ut.. man kunde knappt gå in i den. Känns väldigt skönt faktiskt!

uggs

Helloo!:) 
Igår var mamma jätte snäll och klickade hem dessa!! Jag har tjattat,tjattat och tjattat
och nu, äntligen, har hon beställt dem. Jag är så glad och längtar tills dem kommer hem
så att jag får gå i dem(a)
I LOVE IT!
 

Godmorgon

Godmorgon! Hoppas ni har sovit bra:) Idag blir det en lätt outfit.. igen hehe. Orkar faktiskt inte bry mig, eller orkar inte leta kläder. Jag är så skoltrött nu så jag vill bara att det ska bli fredag så att jag får lov! Antar att dem flesta utav er också längtar;)? Nu måste jag börja fixa mig, annars missar jag bussen och det är inte bra.

Nattinatti

Tidsinställda inlägg kommer imorgon. Sov gott nattinatti...
 

Migrän

Hejhej! Idag gick jag bara på två lektioner, har migrän och mår illa.. Pappa kom och hämtade mig så snäll som han var. Tog två alvedoner, en kopp kaffe och en cola vilket jag tycker är den bästa medicinen. 
Mår mycket bättre nu, men inte helt bra, mår fortfarande illa och så dunkar i huvudet..:/ 
Idag blir en slapp dag och jag är stall ledig... vilket är vääääldigt tråkigt! booring....Menmen. 
Jag ska nog kolla på desperate housewives och bara ta det lugnt..softa lite;) 

Good morning

Godmorgon.. seg måndag... Hatar måndagar.. gör ni också det? 
Idag har jag på mig ett par svarta stumpbyxor, en stickad vinröd tröja som går under rumpan. En väldigt lätt outfit men ändå lite höstig. Idag ska jag göra mitt so prov... kommer bli lite nervös. Även fast jag har pluggat så känns det inte som att jag fattar nått? Om warzawapakten, Järnridån osv.. varför ska jag veta detta?!?! 
 
Pappa är ledig idag så jag får skjus till skolan vilket är väldigt skönt. Sedan ska morfar lägga in grus i både våran och Camillas och bittes hage och det kommer att bli jätte bra för det är väldigt lerigt nu..:/ 
 
Nu måste jag äta lite frulle sedan är det dags att åka! Ha en bra dag ni också♥

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på Desperate housewives.. Godnatt

Ge mig lite förslag!

Jag är sååå taggad på att sjunga in en låt! Förstår inte varför jag inte har gjort det så mycket? Pappa har ju en studio och kan sånt där? Så varför inte bara ta tag i det och spela in en låt? Tänkte att jag kanske skulle börja med en låt som redan finns? fast jag gör om den lite till min egna? Sedan när jag har gjort den låten så tänkte jag att pappa skulle skriva en låt till mig:) Så det verkligen blir sin egna
 
Så nu skulle jag gärna vilja att ni hjälper mig att hitta en låt som jag kan sjunga? 
Självklart gör jag en musikvideo och lägger sedan ut här på bloggen när den är helt klar.
Kom med så mycket förslag som möjligt så jag kan få det lättare att komma igång och bestäma mig! 
 
Dessa hade jag kanske tänkt mig:
Read all about it part 3 - Emeli Sande 
My kind of love - Emeli Sande
 
Dom kanske är lite försvåra..Jag har inte riktigt övat på dom så jag vet inte..

Söndags kväll

Hejhej! Hur mår ni? Hoppas det är bra med er. Med mig är det helt okej.. Imorgon är det skola igen, som vanligt och det känns lite tungt faktiskt om jag ska vara ärlig..:/ MEN! På fredag får jag höstlov!!! Och det kommer bli fett! Ska bli så skönt och härligt:). Håller ni inte med? 
 
Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv med mamma och pappa. Jag har precis ätit så jag sitter i världens matkoma! ha...ha.. Idag var jag i stallet rätt länge, jag hade båda hästarna så det tog sin tid. Men det klagar jag verkligen inte på, det är så mysigt där och våra hästar är världens finaste♥Big love♥
Jag red Mulligan och Chantique fick vila. För Mulligan fick det bli en barbacka tur runt kyrkrundan med Ebba och Chilli vilket var väldigt trevligt. Igår knoppade jag som sagt Mulligan och Diddi tog bilder men tyvärr så råkade hon att radera alla...... så himla typiskt! Menmen.. 
 
Slänger iväg lite mer inlägg innan jag går i säng:)
 
Innan ridturen ↓
La in lite mysigt med halm till båda hästarna ↓
Så fick dom också dela på en spånbal så dom fick det lite nybäddat och myyysigt! ↓

Söndag

Hejhej!:) Idag har jag pluggat och fixat här hemma.. bara massa tråkiga saker! Jag har också laddat ner den nya säsongen av desperate housewives och har börjat titta på den, och det är såååå spännande!!!:) 
Just nu sitter jag i mitt rum och sjunger haha.. Men nu ska jag äta lite lunch. Vi hörs senare kraaam

Sjukt bra!

Kan ej sluta lyssna på den hära låten! Jag tycker tjejen sjunger sjukt bra, bättre än orginalet.

video på mig och Chantique

Lägger inte upp videon på mig!! Ni får denna istället.

Lördag

Hejhej! Väääldigt dålig update idag..förlåt.. Idag har jag iallafall städat och tvättat och det behövdes!
Sedan åkte jag till stallet och pysslade om Mulligan som fick vila. Det var så tråkigt väder! Fy! 
Istället prövade jag att knoppa honom och det gick!!!!!:D Fatta att jag vart glad! Jag knoppade hela manen och luggen sen flätade vi svansen. Han vart så tjusig;) och Chantique tyckte att han vart en riktig läckerbit;).
Bilder på honom får ni såklart men dom är på diddis mobil och hon är inte hemma:(.. 
Just nu sitter jag inne i mitt rum och har faktiskt gjort en video....spännande! Så den ska jag ladda upp alldeles strax!

Godmorgon

Hej och godmorgon! Hoppas ni har sovit bra? Det har jag. Vaknade för ca 40 minuter sedan, har ätit god frukost och nu ska jag kolla lite på tv hehe. Vi hörs senare Kramar.
 
Ivar får stå för bilderna.
Denna sötnosen ↑.....
..Brukar vilja sitta såhär....
..Är det verkligen en katt vi har?....
....haha....

Ingen dressyr träning

Hej! Imorgon blir det ingen dressyr träning....:( Volten är alldeles för blöt och tung.. Så det var ju tråkigt! 
Får se vart jag annars rider:) Jag såg nyss klart på Flicka 3 och den var rätt så bra, fast jag brukar tycka alla hästfilmer är bra hehe. 

God middag - egen gjord pizza

Hello! Nu sitter jag i soffan under det varma täcket och varvar ner lite hehe. Har precis kommit hem från stallet och känner mig väldigt hungrig! haha ovanligt? eller hur?;) Jag red på travbanan med Emma, vilket var väldigt trevligt. 
Vi pratade och skrattade och hade två pigga och glada hästar. Som sagt vi hade det väldigt trevligt! 
 
Nu håller pappa på att göra egna pizzor!!!! Och det ska bli otroligt gott. Sedan kommer godisskålen fram och så ska vi titta på Flicka 3. För er som inte har sätt dessa filmer, så är det en hästfilm och jag tycker dom är jätte bra(a) Speciellt 1an just nu iallafall:). Innan jag går och lägger mig så ska jag såklart kolla på The vampire diaries!!!! 
Enligt Diddi så var detta avsnitt sjuuuk bra!:D 
Hahaha min och Diddis konversation! Vi härmar dom i vampire diaries...

Fredag! Yaaay

Hejhej! Förlåt för dålig update...:( har haft väldigt mycket att göra. Men nu ska jag skärpa mig:).
Denna dag har jag längtat efter hela veckan! Visst, det är fredag och alla längtar väl efter det? Men jag längtar efter det för att vampire diaries episode 2 är idag och sen är det helg och så ska jag till stallet!!:D 
Så denna kväll kommer vara mysig! 
 
Skolan idag var lugn.. hade ett teknik prov och det gick jätte bra fastän jag inte hade plugga:). 
Nu har jag precis kommit hem och ska alldeles strax byta om till ridkläder och åka till stallet. 
Jag har bara Mulligan idag och jag vet inte riktigt vart jag ska rida, men det får vi se:) Imorgon blir det dressyr träning för både Chantique och Mulligan, fast Emma ska rida Chantique, vilket kommer bli väldigt kul!
 
Nu ska jag dra till stallet, hörs sen! Puss

saker på gång

Hello! Jag har en sak på gång som är lite hemligt, jag gillar iden och tror att ni också kommer att göra det;)
Kan iallafall säga att det kommer bli sjukt kul när det är klart! Spännande, spännande..
Vill ni veta vad det är? Bäst att hålla lite koll här på bloggen då.
 

Godmorgon

Hejhej och godmorgon! Har precis vaknat och känner mig väldigt seg..... Det är mörkt ute och jag är jätte trött haha! Idag får det bli en lätt outfit, brun t-shirt, svart kofta och svarta jeans mörk och trist, jag vet men jag orkar inte stå och gräva efter kläder i min garderob. 
 
Nu måste jag hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig. Kramar ha en bra dag!

Fyfan för Parken zoo

Sitter och kollar på tv4 just nu och får en klump i magen! Fyfan för parken zoo säger jag bara! 
Djurskötarna säger att djuren blivit gammla och dött själva, men i stora verket så vill dom inte ha kvar djuren och då har dom avlivit djuren och slänger dom i en container.. ÅÅH vad hemskt detta är! 
Sånt här klarar jag inte av!!!!! Så sjuka människor det finns i denna värld, det är helt sjukt! 
Jag säger bara stackars djur.. eller är det kanske tanten som det är synd för? 
↑↑AA ELLER INTE? VÄRSTA SKÄMTET!? ↑↑

Säger som Elin gör

Igår gick jag in på Elins blogg "lindmans.blogg.se" och kollade lite, läste då att hon kanske skulle videoblogga?
Och då vart jag också väldigt sugen på den smart iden:) Skulle vara kul att se Elins video!
Hmm.. så ja, jag tror jag kanske ska pröva det? Jag har aldrig gjort det förut men det är säkert roligt:D
 
Nu ska jag slänga mig i säng:) Nattinatti Kraaam
♥PUSS MINA SMÅ ÄLSKLINGAR♥

Powerwalk och stallet

Hejhej!:) Idag slutade jag vid ca 12 tiden så jag åkte hem och slappa lite.. vilket var väldigt skönt! 
Drog sedan på mig träningskläderna och gick ut i skogen med Shady, det vart lite powerwalk och joggning. Det var sååå skönt! Och Shady tyckte det var mysigt. 
 
Sedan kom mormor och hämtade mig så åkte vi till stallet. Hon hjälpte mig med Mulligans mat medans jag mockade och gjorde vattnet. Jag red en väldigt mysig ridtur i höstvädret, det vart kyrkrundan och en bit på rakan.
Mulligan var väldigt pigg och framåt, och han verkade tycka att det var kul att får galoppera på lite:). Han gick fint i form och var lugn och sansad. 
 
Efter att jag hade ridit så pysslade jag såklart om honom och gosade, lade in en spån bal också så han fick det lite mysigt för halm hade han gott om. 
 
Medans jag väntade på att pappa skulle komma och hämta mig så skurade jag vid vårt foder, så det vart jätte fint och rent:) Tömde också sopptunnan som har varit full nu alldeles för lång stund nu haha. Det tyckte jag verkligen behövdes! 
Nu ska jag hem till Robert och kolla på film:) Vi hörs sen♥
 
Shadys och min mysiga powerwalk♥
 
 

Tidsinställt inlägg

Japp, som rubriken säger så är detta ett tidsinställt inlägg. 
Medans jag sitter i skolan och har det otoligt tråkigt så tänkte 
jag passa på att fråga er om ni har något önskeinlägg? 
Jag kan skriva om vad som helst (något passande bara).
Kom med så mycket förslag som möjligt, så blir det mycket roligar att blogga!
 

onsdag morgon

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag:). Gick upp vid 06.30, hoppade in i duschen och nu sitter jag i den varma härliga soffan med datorn i knät och macka i ena handen haha... Idag vet jag inte riktigt vilka lektioner jag har (kan ej mitt schema) men tror inte det är så jobbigt iallafall. 
 
Jag blir så otaggad på att gå upp på morgonen när det är mörkt ute! Men det är samtidigt mysigt på något sätt? Jag tror det är den varma sängen och regnet utanför som gör höstmornarna mysiga? Eller vad tror ni?♥

Uno

Haha kolla vad söt Uno är!!! Mormor och morfars hund, eller ja.. snarare bebis! ;)
Han är världens snällaste och goaste. Men det bästa av allt är att han luktar så gott hihi♥

Världens godaste godis!

Corny big kokos så fruktansvärt goda♥ Finns att köpa på Willys.

Travbanan

Hello! Nu har jag precis ätit har också hunnit med att ladda upp pappas låt på youtube hehe.
Idag red jag ett härligt pass på Mulligan nere på travbanan. Han var jätte pigg men lyhörd och gick fint i form:). 
Fina hade Chantique och det gick också jätte bra! 
 
Jag skulle ha fortsätt på mitt prov idag men min lärare hade inte tid så tror jag ska göra det imorgon istället?
Hur har er dag sätt ut?:)
 
HÄR ÄR PAPPAS LÅT, IN OCH LYSSNA.
 

Nu blir det till att plugga..igen

Åh tänk om man bara kunde slippa skolan och bara börja jobba på direkten istället? Så som jag känner nu så skulle jag göra allt för att jobba och slippa skit skolan... Anledningen till att jag känner så är för att just nu går vi bara igenom massor av oviktiga saker och som också är helt OINTRESSANT! Och när jag frågar lärarna jag verkligen har någon nytta av detta senare i livet så säger dom nej???!! haha. Har så sjukt mycket just nu och så sjukt stora uppgifter plus ett stort prov på det också. Vet att det tyvärr inte kommer bli mindre i gymnasiumet, men nu tycker jag att det räcker. Jag har pluggat massor på mitt so prov som jag hade idag, till och med muntligt men svarade bara på 3 frågor av 8 så får fortsätta på det imorgon:) och det är jag väldigt glad för! Men nu ska jag inte bara klaga. Idag fick jag reda på vad jag fick för betyd på min hemkunskap uppgift om anorexi/bulimi som var en väldigt stor uppgift, och jag är riktigt stolt över mig sjäv jag fck nämligen ett B vilket motsvarar ett VG!!! Untz.. untz.. untz!!!! 
 
Nu ska jag hjälpa pappa att göra en musikvideo till hans låt;) Yeeah, go daddy!
Or not?

Tack!

Blir så glad när jag går in på bloggen och ser alla dessa snälla och fina kommentarerna som ni läsare har skrivit!:) 
Det värmer verkligen♥ Det är så roligt att få någonting snällt, man uppskattar det verkligen, iallafall jag. 
Fortsätt så här så får jag mer lust att blogga och att skriva lite längre inlägg?:) 
 
Älskar denna video.

Bråttom, bråttom

Hehej! Slänger iväg ett snabbt inlägg här nu för att sedan byta om och åka till stallet. 
Tänke ju som sagt hoppa Chantique idag, men det är så tråkigt väder satt hon får vila, vilket hon också behöver. 
Frida var och red Mulligan på morgonen så jag ska bara borsta av honom lite:). Hoppas ni mår bra, det gör jag!
Bloggar mer sen!
PUSSAR ↑

Godmorgon alla kära

Hej och godmorgon!
Har duschat och gjort mig klar och ska nu äta frukost. Tror jag tar en rostmacka med te och juice:).
Jag ska försöka att gå i tid till bussen idag, så jag slipper springa haha. 
Har också ett so prov som jag ska göra....suck.. får se hur det går. 
Nu måste jag gååå, puss♥

The Vampire diaries säsong 4 första avsnittet

Caroline and Klaus (in Tylers body) 

Nu, solsidan

Haha! Åh vad jag bara älskar solsidan, det är så roligt haha.. 
Nu ska jag sluta sitta framför datan och skratta lite:) 

Nu ska vi j*vlar anamma gå uppåt!

Nu är jag trött på att bara ligga på samma nivå hela tiden. Nu måste vi börja röra oss uppåt! 
Jag och Chantique har tävlat tillsammans LC:1 och LB:1 det har gått både bra och dåligt, men framför allt bra!
Jag har inte tävlat högre en så men jag skulle jätte gärna vilja göra det, det är just nu mitt mål. 
Chantique har dock gått MSV så hon kan, det är hon som lär mig allt/ har lärt mig allt. 
Men nu ska jag börja öva in LA:1 och bara nöta, nöta och nöta hela vintern. Sedan kommer ridhuset och och då kan vi verkligen träna. Sedan i vår kommer vi starta en LA:1 och ska göra det riktigt bra!!;) 
 
Jag och Chantique ska banne mig ta oss upp och komma någon vart. 
 

Härlig höst uteritt

Vid cirka 14 tiden kom Emma (medryttaren) och hämtade mig så åkte vi till stallet och fixade. 
Sedan red vi slingan, till klätterbacken och till vattnet. Hästarna var pigga och glada:). 
Det var ett trevligt sällskap och var en härlig ridtur! När vi kom fram till stallet borstade jag Mulligan nogrant och gosade med honom, jag la också in lite halm och en tuss hö till båda hästarna så att dom fick något att pyssla med. 
 
Imorgon har jag Chantique, Frida (medryttare) har Mulligan satt jag ska nog hoppa lite med henne. 
Det var ett tag sedan nu och Chantique tycker det är så kul! Men om det regnar mycket (om det nu ska göra det?) så tror jag att jag rider ut, eller kanske på travbanan? 

Hard study work

Hello! Hela dagen idag har gått åt att bara plugga, plugga och plugga... Och det är en sån tråkig och stor uppgift.. om hela kalla kriget. Sedan har jag också tvättat och hängt tvätt osv osv... Men om man vill ha rena kläder så får man ju också tvätta? Jag kanske är lite konstig, men jag kan faktiskt tycka att det är lite kul att tvätta haha. Tycker det är så härligt att känna den nytvättade lukten och att veta att kläderna är tvättade haha. Någon med som känner som mig?:)
 
BORING ↑
 
 

Nackspärr

Hejhej! Hoppas det är bra med er? Med mig är det inte så bra! Idag vaknade jag med huvudvärk och var seg i huvudet. Efter att jag hade duschat så hörde jag hur det bara smällde till i nacken på mig, ja.. sen kunde jag inte röra mig typ!!! Så jag är hemma idag från skolan och bara vilar:). Men nu känner jag att min nacke redan har blivit bättre. 
Gud va jag har längtat efter det! Och jag är nog inte den ända som har det;). 
Jag, Diddi och Mikaela ska hem till Felicia ikväll och laga middag och kolla på Vampyre diaries. 
Så idag hinner jag inte till Mulligan....:( Så pappa får ta hand om honom idag, och pyssla osv. 
 
Imorgon skulle jag egentligen ha tävlat Mulligan, men eftersom att jag har nackspärr så struntar vi i det.
Lite synd, men det kommer flera tillfällen:).
 
 

Onsdag

Hejhej!:) Gud vad skönt det är att komma hem efter skolan hihi.. Jag har precis ätit mellis och nu sitter jag i soffan och varvar ner lite. Idag kommer Chantiques nya medryttare, Emma som ska rida med mig och Mulligan. Det kommer bli kul!:) Dock måste jag öva på dressyrprogramet.
 
Hästarna är som helt galna horslyx slickgodiset! Mulligan tyckte mer om lakrits än mint och Chantique gillade båda lika mycket. Inte bara att hästarna tycker det är gott utan det är också bra. Det är massor av vitaminer i dem, det är bra för tungan, bra för andningen och bra för hovarna. Så det rekomenderar jag verkligen!
 

ny dag, ny vecka..

Hejhej! Åh gud va skönt att vara hemma från skolan, har så himla mycket att göra så det är heelt sjukt. 
Menmen nu är jag äntligen hemma och har precis ätit lite mat från igår kväll. Idag är jag också stall ledig..... vilket jag tycker är fruktansvärt tråkigt! Jag vill bara till stallet. Det är där jag kan koppla av och tänka på annat.
 
Jag ska alldeles strax träffa Robert, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men något kommer vi nog på:). Sedan måste jag också plugga.. suck! 
Just nu känner jag mig såhär ↓

soligdag

Godmorgon! Vilket härligt väder det är idag!:) Detta behövde vi verkligen♥ Jag har precis gått upp och sitter nu i soffan med en god latte. Jag har massor med plugg att göra satt jag ska sätta igång med det så fort som möjligt.
Idag kommer det en ungtjej som ska provrida Chantique som vill bli medryttare, det ska bli spännande!
Nu ska jag börja plugga, puss&kram.


more photos


Mini horslyx

Det var detta vi beställde. Hästarna är som tokiga i det!!!

Photos

Halloj! Hoppas allt är bra med er, jag själv mår toppen!:) Jag älskar hösten och jag älskar detta väder!
Jag var nyss ute med pappa och fotade lite, eller ja.. han fotade mig:). Nu väntar vi på att mamma ska bli klar så att vi kan åka till peugeot och kolla på bilar. 
 
Vid kl 15 så kommer det en tjej som ska provrida Chantique, vi letar nämligen en till medryttare och jäklar vad det har nappat;)..
 

Sjukhuset

Halloj!! Idag var jag och mamma på sjukhuset, hon tog bort sina stygn och böt gips.. Jag tyckte att det var så obehagligt så jag nästan svimmade haha,!!! Så jag fick också lägga mig ner, usch det var läskigt haha! När vi kom hem åkte jag till täby centrum och hämtade ut ett paket och köpte en foundation till mig:). Jag mötte även upp jylice och snacka lite osv.. Just nu sitter jag och kollar på x-factor och har precis ätit Thai mat från svinninge.. Mums!

Långhelg

Halloj! Idag har det varit en skön dag för min del:) Hade engelska prov och det gick helt okej, är nöjd bara jag får E dvs godkänt. Sedan kom mormor och hämtade mig så åkte vi till stallet. 
Jag kände verkligen att jag behövde köra igenom dressyrprogramet på Mulligan så jag gick upp på volten och jobbade honom, han var jätte duktig, något seg bara. Volten var blöt och tråkigt men måste man så måste man. 
 
Just nu ligger jag i soffan och kollar på tv och äter lite godis.. hihi.. Då tänker ni säkert "godis? mitt i veckan?" haha japp..MEN imorgon ska jag inte till skolan, för jag ska hjälpa mamma till sjukhuset så att hon får bort sina stygn, så jag har låååånghelg;) Naaaajs
 
 
Idag är det säsongstart på Revenge säsong 2! det är så bra och spännande! Så nu sitter jag bara och väntar och väntar haha. Vi hörs imorgon:) Kramar 

Underbara höst

Hejhej! Jag ska snart gå och lägga mig så att jag kommer upp imorgon. I vanligt fall brukar jag vara morgonpigg men den seneste veckan har jag haft så svårt att gå upp på morgonen så har snoozat i typ en halv timme innan jag har gått upp. Och detta har gjort så att jag har missat bussen och kommit försent.....suck.. En dag missade jag två bussar på morgonen, hur lyckas man? Menmen imorgon ska jag försöka att kliva upp i god tid:). 
 
Idag red jag Mulligan slingan med Karin och Chantique, vi hade det jätte mysigt i det härliga höstvädret. 
Det är så underbart att rida på hösten tycker jag, när marken är mjuk och när träden har börjat skifta färg... åååh hösten är så underbar! Jag bara måste ta höstbilder!!! Jag får verkligen inte bara strunta i det för det är så otroligt fint ute nu. Nej ni.. nu sitter jag och gäspar och försöker att hålla ögonen öppna, så godnatt:)

2 oktober

Hejhej!:) Var ett tag sedan, men nu är jag här igen och tänkte komma igång med mitt skrivande, sen får vi se hur länge det håller men man kan ju alltid hoppas! Jag har också haft otroligt mycket i skolan vilket har varit rätt tufft. Och för er som inte vet så gick mamma omkull med Chantique och bröt foten riktigt ordentligt. Så jag har haft mer saker än vanligt att göra. 
 
Nu sitter jag i soffan bland kuddar och filtar och har det mysigt i höstvädret, sitter och kollar lite på olika gymnasium osv. Japp, det börjar ju bli dags för det och jag har redan ångest...haha.. Hade ställt in mig på att börja handel på Tibble men nu har dem tagit bort den för att det inte är tillräckligt många som söker in till den, tyvärr. 
Men istället så har jag börjat tänka på att kanske börja på något naturbruksgymnasium och gå djurvård?
Jag har alltid velat bli veteriner sedan jag var jätte liten så jag kanske ska sattsa på det? Men tänk om jag ångrar mig, då blir det så jobbigt. Sen vet jag inte om jag vill hålla på med stora djur eller små? hmm.. det är väldigt svårt.
Jag får helt enkelt sätta mig ner och tänka igenom det ordentligt.
 
Den 13/10 är det en Pay and ride på Svininge gård där jag och Mulligan kommer att delta. Man fick välja mellan en L:B1 eller L:C2 och då valde jag B1an för den har jag ridit många gånger och känner mig mer säker med den. C2an har jag aldrig ridit satt den lägger vi på sidan haha. Men iallafall.. Det ska bli så kul att få starta Mulligans första dressyr tävling och ska bli kul att se hur han beter sig osv. Jag tror att han kommer att titta på de vita staketen ;). 
Så det kommer att bli roligt, sedan får vi se hur det går men jag ser detta som en träning för både mig och Mulligan.
 
Vi tänkte även kolla hopptävlingar för båda hästarna och sen dressyr på Chantique också:).
Nu ska jag äta något och sedan åka till stallet och fixa. Idag är det hoppträning i Valla på Mulligan, ska bli jätte kul. Var ett tag sedan sist:). 
Snart är ridhuset klart! Jag ser fram emot att kunna arbeta hästarna året runt!:) 
(bilden är tagen från hastmaster.se)

RSS 2.0