Long time no see

Hejhej!:) var ett tag sen jag bloggade, men som ni kanske förstår så är det rätt mycket med skolan nu och efter skolan så åker jag ju upp till stallet så det är rätt mycket just nu men det är inget jag klagar på!:)
På senaste tiden har Mulligan varit helt underbar! Han är typ så jag vill ha honom nu. Vet inte vad som har hänt men helt plötsligt så gick han i hög form och var framåt haha. Så det är jag väldigt glad över, men tror det har med havren att göra;). Har lagt ner väldigt mycket jobb på Mulligan och då har det blivit så att jag lagt Chantique lite på sidan om (bara tillfälligt) men mamma och diddi rider henne och jag någongång sådär. 
Jag har också bytt hopptränare till Helena Schiller som är suuuper bra! Har hoppat för henne en gång bara men vi klicka på direkten. Linda var också bra men det är nyttigt för både mig och Mulligan att byta lite miljö och se andra hinder osv. Och vet ni vad? På första träningen vägrade han inte en ända gång!!!! Det var på Valla och han har aldrig varit där. Han var så duktig och gjorde mig jätte stolt!:D.. Framsteg.. framsteg.. 
I tisdags red jag Chantique för dressyr-Lotta  och det gick också super bra. Vi bara svävade fram tillslut och jag bara satt och gunga med! Det är en sån härlig känsla att sitta på henne när hon blir så otroligt fin.♥ Önska alla fick uppleva det!:) 
 
Idag är jag stall-ledig... lite trist tycker jag men idag har jag och Robert 2 och ett halvt år så vi ska ut och äta middag osv så det ska bli kul. Hoppas på att jag kan slänga in några inlägg lite då och då. Kramar♥


RSS 2.0