Godnatt

Hej.. Har inte kunnat blogga något, förlåt för det. Idga red iallafall jag och diddi dressyr uppe på volten.  Mulligan var jätte duktig! Han var lyhörd och vart riktigt staddig. Det är så kul att rida nu när det börjar gå så bra. Jag längtar tills vi kan börja köra igång med Lotta lektionerna. För Diddi och Chantique gick det också super bra för. Diddi har ju inte ridit ordentligt på kanske ett halvår men det gick lysande;). Efter stallet åkte vi hem och åt middag sedan la jag mig i soffan och kollade på tv. Nu är Robert här så nu ligger vi inne på mitt rum och kollar på film och gottar oss med lite godis och cola!!:)..hihi.. 
 
Imorgon kommer hovslagaren som tur är.. Hoppas bara hon blir klar i tid så det passar med Camillas utsläpp, annars åker jag och diddi till stallet och tar ut!:). Nej nu ska jag vara social. Vi hörs imorgon och då blir det bättre update! 
 
Bilder från idag:
 
 

Godmorgon

Hejhej! Sitter ute på altanen framför datan helt ny vaken hehe. Jag ska alldeles strax ta någonting att äta och om det är sol väder tänker jag sola lite:). Idag började pappa jobba satt nu är det bara jag och Diddi (Jossan) hemma.
Jag vet inte vad vi ska göra men jag tror det blir en slappdag eller så kanske vi kan ta kort?:). 
Idag ska jag nog rida dressyr på Chantique och rida igenom henne ordentligt! Får se hur jag gör med Mulligan.. Men han måste också röra på sig så det blir nog volten för honom med, dressyr? longering? får se. 

Dressyr på Caramell

Hejhå kära läsare! Red Caramell dressyr på volten, red igenom honom ordentligt! Vi övade på galoppombyten, skänkelvikningar osv. Han var jätte duktig och rolig att rida. Elin klickade lite bilder på oss, så får se när jag får dom! Efter rid passet vart han jätte svettig så Elin duschade av honom:). Gick sedan och pysslade om Mulligan. Jag borstade, gosade och pussade på honom, och han tyckte det var väldigt mysigt. Sedan fixade jag iordning i hans skåp, det vart jätte bra, tyvärr tog jag ingen bild men jag kan göra det så ni får se. 
 
ÄNDRANDE PLANER PÅ MALLE:
Tamara ska ta hand om Malle ända tills på torsdag, så jag tar sedan hand om honom fredag-tisdag.
Nu har jag precis ätit middag och ska hoppa in i duschen alldeles strax, sedan blir det måndags-mys med mamma och pappa. 
Mulligan i hans nya träns! Han vart så jäkla snygg!!!!!:D 

True


Tropic

Hejhej! Vilken fantastisk dag det har varit med massor av sol och bad för min del. Har verkligen legat och pressat idag så har fått lite färg. När det kom lite moln åkte jag och pappa till Arninge vi köpte en korgställning och en låda. Vi ska nämligen fixa Mulligans skåp i stallet, jag ska göra det lite fint och så man får mer plats. Nu sitter jag inne och kollar på tv och väntar på tills mamma kommer hem så vi kan åka till stallet. Idag ska jag rida Caramell, ska bli spännande och se hur han är och rida. 
 

Måndag morgon

Godmorgon!:) Gick upp vid 8 tiden och åkte ner till stallet med pappa. Idag fick nämligen hästarna gå i stora flock hagen vilket dom vart jätte glada utav!:) Caramell och Mercy släpptes ihop för första gången i hagen brevid och tyckte det var jätte kul och sprang runt,runt och runt busa. Mulligan och Chantique tyckte det såg så roligt ut så dom var också med och lekte, dom sprang, sparkade bakut och Mulligan hoppade rakt upp i luften haha. 
Det var skönt för dom att kunna springa av sig lite. När jag ändå var i farten så mockade jag och gjorde vatten åt båda hästarna.  Nu har jag precis ätit frukost och ska snart gå ut i solen. Vi hörs senare♥

Myskväll

Hejhej! Har precis varit på Ica stop med Robert och köpt ananas hehe.. När vi var påväg dit så såg vi värsta äckliga blixten!!!! Jag hatar åska, det är jätte läskigt! Men iallafall... nu sitter vi i soffan framför tvn och gottar oss lite:). Vi ska väl snart gå och lägga oss. Vi hörs imorgon, puss godnatt!

Video

Första videon är från idag. 

Hoppning på volten

Hejhopp! Idag gick jag, Jossan, Elin och LillElin upp till volten och hoppade. Vi ställde fram lite studds och två räcken. När vi väl gick upp på volten så vart det jätte varmt ute....vilket var hemskt!!!! Men det kom moln rätt snabbt så det gick att rida i ändå haha. Mulligan var superduper duktig, Chantique med. Vi hoppade och hade det trevligt och roligt:). Både Mulligan och Chantique vart genom svettiga så Chantique fick sig en rejäl dusch i spolspiltan och jag svampade av Mulligan ordentligt i gången. Efter vi hade svampat honom så klippte mamma hans mann, så nu har han stubb igen hehe.. Han vart jätte fin och nöjd verkade han vara över den nya frillan;). 
Jag har hunnit duscha och sitter nu vid poolen med lite nötter och cola och kollar på när pappa grillar. Snart blir det en härlig middag med kött och potatis.. mums! Haha låter det inte härligt?:) Senare kommer Robert hit och jag tror att Eric också kommer? Då kanske vi fyra kan kolla på film eller något:). 
 
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, det får vi se då. Jag kommer iallafall åka upp till stallet och ta ut hästarna på morgonen och sedan åker jag upp dit på em också. Juste, glömde att säga.. haha! Mulligan tappade en fram sko idag när jag hoppade så han får vila imorgon. Men istället så får jag äran att rida på LillElins ponny Caramell. 
Jag tänkte rida dressyr på volten, så får vi se hur det går;). Det ska bli jätte kul verkligen. Får se om jag kanske rider igenom Chantique också? Men det får vi se imorgon. 
 
Jag är verkligen överlycklig över dom nya sakerna som vi var och köpte idag!!!!:D Stövlarna är så jäkla snygga, precis i min stil. Samma sak med tränset, det är så galet snyggt! Jag kan tänka mig hur snygga Mulligan och jag kommer bli sen tillsammans! Värsta ekipaget haha;). Längtar tills vi får åka till Mustang och välja ut sadel. 
Video på mig och Mulligan kommer snart;)

Hööks

Heeeej! Har precis varit på Hööks med mamma. Jag köpte ridstövlarna jag alltid velat ha! och sen köpte mamma ett träns till Mulligan:). Nu ska vi åka till stallet, Josefine ska rida Chantique och jag Mulligan. PUSS
På bilderna ser allt nästan svart ut men i verkligheten så är både tränset och stövlarna matt bruna, jätte snyggt;)

Godmorgon! Följde med mamma och pappa till stallet för att ta ut hästarna. När vi ändå var där så passade vi på att mocka och göra vatten. Jag fick en jättefin grimma av LillElin som var förstor för deras ponny, sedan fick jag en guld sko som man kan sätta upp på boxen!:D Tack så jätte mycket!♥ 
 
Idag och imorgon har Tamara Malle så jag börjar ta hand om honom på tisdag igen. Jag vet inte riktigt vart jag och mamma ska rida idag, men tror det blir på volten lite dressyr?. Nu ska jag äta lite frukost och ligga och slappa.
Våran söta katt Ivar.

Filmkväll?

Hejhej! Nu har jag precis duschat efter att ha varit i stallet:). Mamma, jag och Josefine red ut slingan idag, jag på Malle och Jossan på Mulligan och mamma på Chantique såklart. Alla tre hästarna var jätte pigga, men det var en roligt ridtur och Malle var jätte avslappnad. Eftersom Malle var så duktig idag så fick han sig en riktig dusch.. Så jag  schamponerade honom och han tyckte det var jätte skönt!:) Sedan fick han lite godis och morötter. Mulligan och Chantique fick sig också en härlig dusch. Mamma och jag hade köpt en "strålpistol" eller vad det nu heter som man kan ställa in strålen på och Chantique tyckte den var jätte härlig. 
 
Nu ska jag äta kräftor och räkor sedan hoppas jag på att det blir filmkväll?:) Vi hörs, Kram

Arninge med mami

Har precis kommit hem från Arninge nu. Mamma och jag åkte dit för att handla lite saker. Vi gick in på Granngården och köpte B-vitamin till Chantique och sen åkte vi till Rusta och köpte lite saker till stallet. Sedan åkte vi till Ica för att handla lite kräftor..mumma. Det ska bli kul sen att åka till stallet och fixa iordning med dom nya sakerna:). Kan säga sen va det är...hihi. Nu ska jag äta lite lunch och sen gå ut i solen och slänga mig i poolen:). 
 
Dagens outfit:
Jag älskar detta träd!! så coolt
Haha.. vad gör jag med mina tår???? ↑ 
Eric (systers pojkvän) ville såklart vara med på bild....-.-

Sommartider

Godmorgon läsare! Gick upp för kanske 30 minuter sedan. Jag började morgonen med att äta lite frukost vid poolen. Ska alldeles strax gå ut och sola och bada!:) Härligt väder.

JH Collection

Jag tycker Hööks nya kollektion (JH collection) har massor av fint! Det är massor av snyggt som jag skulle vilja ha. Gå in på hööks hemsida och kolla du med:)!  www.hooks.se 
 
När Mulligan får sin nya sadel som ska vara brun så måste jag köpa bruna ridstövlar också och såklart ett brunt träns till honom men det vet jag ännu inte vilket det blir. Det får jag nog se när jag är i butiken. 
Dom hära ridstövlarna är jag helt förälskad i och har varit det länge nu. Synd bara att dom är så dyra, men jag kommer såklart lägga så mycket pengar som möjligt på dom. Nej ni.. Nu kommer jag gå och lägga mig. Godnatt vi hörs imorgon:)Massor av pussar

Frågorna

Tänkte svara på lite frågor från frågestunden:) 
 
-Chantique/Mulligan? Båda såklart!:) Chantique är rolig att rida på sitt sätt och Mulligan är rolig att rida för att lära honom mer saker osv. Båda är ju såklart lika roliga att rida men på två olika sätt. 

-Facebook/Bloggen? Bloggen! Är knappt inne på facebook längre.. tycker det är tråkigt.

-Facebook/instagram? Instagram

-Vad tycker du är det bästa med att rida? Hmm.. gud vilken svår fråga.. Men jag tycker det är kul när man rider och sedan märka skillnad på antingen sig själv eller hästen då blir man mer peppad också. All kärlek och tacksamhet jag får av mina hästar är absolut det bästa! 

-Få men nära vänner eller många men "ytliga" vänner? Få men nära vänner! Det tycker jag är mycket viktigare än att ha många vänner. 

-Vad vill du göra i framtiden? alltså vad vill du jobba med? Kommer du vilja hålla på med hästar osv.
Hmm..Jag vet faktiskt inte vad jag vill göra i framtiden. Skulle vara lite kul att jobba som typ "ridande polis" eller typ veterinär?:) Så som jag känner nu så vill jag absolut hålla på med hästar, brinner verkligen för det just nu. 
 
Tycker du det är kul att rida Malle? Jag tycker att det är jätte kul att rida Malle! Han är en superponny. Han kan vara lite osäker ibland men han är jätte fin att rida och kan verkligen sin grej. Inte bara att det är roligt att rida honom utan det är också väldigt nyttigt för mig att rida många olika hästar.
 
Hoppning/Dressyr? Oj.. jag vet inte? Hoppning är jätte roligt och det är ju dressyr också. Kan inte svara på denna fråga men jag tycker det helt beror på vilken häst man har:) Med Chantique tex är det jätte kul med dressyr. Och det är det på Mulligan också eftersom jag vet att han gör framsteg och tycker det är roligt. Men om jag skulle sitta upp på en häst som verkligen inte lyssnar på mig och inte fattar vad jag menar så skulle jag inte tycka att det var roligt. Svår fråga det med, men bra haha. 
 
Kingsland/HV-polo?
 
Hur länge har du ridit? Jag vet inte riktigt hur länge jag har ridit.. Men jag fick min första ponny när jag var 7 år ungefär? Och innan det så gick jag på ridskola i några år. 
 

Dagens outfit

Hejhopp:). Idag red jag och mamma ut kyrkrundan med Chantique och Mulligan. Vi tog det lugnt, skrittade mest. Sedan tog jag hand om Malle, fixade iordning allt och gick upp på volten och hoppade. Fick med mig Ebba, LillElin och Anine:). Det var jätte trevligt och kul. Malle var jätte duktig och lyhörd. På ena långsidan hade vi studs vid C hade vi travbommar och vid andra långsidan hade vi en trippelbarre med växter under och snet igenom hade vi dom stora blåa tunnorna som vi hoppade över. Malle var jätte tidig på tunnorna med när jag väl skulle hoppa dom så hoppade han på direkten. Han stannade inte en ända gång idag. Trippelbarren höjde vi upp till ca 1,15 m och det gick jätte bra!:) Det är så jäkla kul att hoppa honom. 
 
Juste!! Innan vi gick upp till volten så vägrade Malle att gå fasten han hade Knatte med sig. Jag skänklade men han lyssnade inte så då använde jag mig utav spöt och då ställde han sig på bakbenen rakt upp. Jag var verkligen inte beredd på det men jag satt kvar haha. Men sedan var han jätte, jätte duktig!:) Men jag tror inte att man ska använda spö på honom när han gör sådär, vet inte eller hur han är med sporrar? Menmen vi listar ut något. Nu ska jag kolla på film och mysa har precis ätit jätte goda kräftor....mums..
Så här såg dagens outfit ut↑
 

The Vampire diaries låt

 

Himlen är oskyldigt blå

Hej kära läsare!:) Jag har tyvärr inte bloggad något idag därför det har varit ett sådant härligt väder! ÅÅÅH allt är bara för bra nu! När det är fint väder blir man glad hihi. Som ni kanske förstår så har jag legat hela dagen och pressat vid poolen med pappa och diddi, stackars mamma jobbade..:(. Vi har badat och lyssnat på musik osv. 
Vid halv 2 tiden åkte vi ner till Hägernäs och åt en härligt lunch nere vid vattnet. Som tur var så slutade mamma tidigare idag så hon kom också och åt med oss. Vi hade det jätte härligt och mysigt, gott var det också förstårs. 
Just nu sitter jag inne vid datan men det är bara något tillfälligt för att kunna blogga;) ska alldeles strax gå ut igen till hettan. 
 
Mamma och jag åker väl till stallet lite senare då det är svalare och fixar allt och sen rida. Jag ska ha lite markarbete med bommar uppe på volten. Jag börjar nog med Mulligan sedan tar jag Malle. Jag ska försöka klura ut någon bra bana. Mamma kanske också hänger på med Chantique, vem vet?;). 
 
Juste!! Jag tror det blir så att vi skippar att pröva sadeln på lördag. Istället bokar vi tid på Mustang så får Mulligan pröva ut själv vilken sadel han vill ha. Vi tror det blir bäst så... Mulligan med:). Vi hörs senare, Pöss

Jag är helt slut..

Hejhej läsare! Idag var det jag och pappa som åkte upp till stallet. Hästarna tyckte det var skönt att få komma in.
Jag började med att fixa iordning Mulligan, sedan gick vi ner på travbanan. Till sällskap hade vi med oss pappa som  gick och plocka kantareler haha. Jag tog det lite lugnt med Mulligan, vilket jag tyckte var bra. Han var jätte duktigt och var lyhörd! Även fast vi tog det lugnt så vart han jätte svettig...så jag fick svampa av honom efteråt. Gosada, pussade och gav massor med kärlek efter (som vanligt). Sedan fixade jag iordning Chantique och red ut mot Fågelnäs. Hon var pigg men lyssnade och var väldigt villig att arbeta. Hon var super fin och var jätte rolig att rida:) Vi galopperade i backar och gjorde skänkelvikningar osv. När vi kom tillbaka till stallet var hon alldeles blöt så jag duschade av henne. Och självklart så pussade jag på henne också!:) När jag var klar i vårt stall så gick jag över till det andra för att ta hand om söta Malle. Jag hade med mig lite morötter och godis som han fick knappra på medans jag borstade på honom. Gick sedan upp till volten och longerade honom. Han var riktigt duktig på det, han lyssnade jätte bra. Jag tog fram två bommar också som han travade över och det gick också jätte bra. Efter passet såg han riktigt nöjd ut!:)..
 
Haha.. snacka om att jag är heeelt utslagen! Men det har varit kul att rida alla tre ändå. När vi kom hem åkte vi direkt till Valla thai och satte oss på deras ute servering och åt mat, gott bar det. Nu ligger jag äntligen i soffan och kollar på tv och bara slappar. Ska nog kolla på film med syster lite senare. Ha det gott♥

Lite filmer sedan tidigare...
 
 

MISSA INTE FRÅGESTUND!

Jag har tyvärr ingenting att skriva om... Jag har jätte tråkigt och vet inte riktigt vad jag vill göra. Allt jag vet är att det står helt still nu i hjärnan. Men eftersom jag inte har något att skriva om så tänkte jag passa på att ha en frågestund! Passa på nu när du får chansen. Det kan vara precis om vad som helst, om min vardag? om hästarna? ja.. precis om vad som helst. Passa på!
 

The Vampire diaries

Godmorgon♥ Hur mår ni? hoppas ni mår bra:) själv mår jag bra är bara lite trött hehe. Gick upp vid cirka 8 och tog ut hästarna och fixade klart lite saker. Så nu sitter jag i soffan haha (som vanligt)..... och äter frukost och kollar på The Vampire Diaries. Den serien är helt ärligt farlig att titta på!! När min syster var helt besatt i serien så tänkte jag "vad är det där för dålig serie, gud va töntigt" Sen råkade jag kolla och då kunde jag inte sluta! Dem som är med i serien är såååååå bra, och serien är så jäkla spännande. Hoppas dem kommer till Sverige!:)

Onsdags kväll

Hej kära läsare!:) Red som sagt på travbanan med mamma och Chantique. Det gick super bra! Malle var jätte duktig, förutom att han försöker dra hela tiden haha. Det var skönt att inte behöva rida 2/3 hästar hehe. 
Har precis ätit middag med familjen nu sitter vi och myser på altanen:). Tyvärr så åker vi inte hem till Eric men vi är här istället, vilket funkar alldeles utmärkt;). Kommer blogga under kvällen så vi hörs lite senare. PUSS♥

Hö hämtning

Hejhopp! Nu är det slut på det sköna.. ingen mer sol för idag. Ska snart byta om och åka med mamma och pappa för att hämta hö. Åker därefter direkt till stallet för att rida Malle. Vi ska rida på travbanan, mamma håller oss sällskap på Chantique.
 
Ikväll ska jag antagligen åka hem till Eric (min systers kille) med Robert för att kolla på film och spela det nya Sims Husdjur, där kan man bygga stall, hagar, volter, inreda med hindrer och till och med skapa sin egen häst, alltså färga och forma den exakt hur man vill (titta neda).  Så det ser jag verkligen fram emot! 
 
Puss på er så länge!! 
 
 


Kolla vilka coola hinder btw!!! :D 
 
(Bilder tagna från google.se)

Morgondopp?

Godmorgon fina läsare! Vilken härlig dag det är!:) Idag är jag på bra humör och det känns som det här kommer bli en toppen dag. Jag ska bara ligga och sola och bada heeeeeela dagen!:). Pappa håller på att fixa lite frukost dvs Baccon, äggröra och vitabönor, det är så galet gott! Jag ska alldeles strax duka fram lite vid poolen. Efter frukosten ska jag nog ta ett härligt morgondopp och simma bort allt godis!...haha..Juste! tror jag glömt att säga att jag börjar ta han om Malle idag istället för imorgon. Det ska bli jätte kul! får se vart jag rider, kanske travbanan med Chantique och mamma? Mulligan får iallafall vila idag. Vi hörs senare! Kraaaaaamar♥
 

HJÄLP MIG!!!!

Vi ska köpa en hoppsadel till Mulligan, på Lördag ska vi pröva en prestige som jag tycker är jätte snygg. Till den får man mässing stigbyglar, sadelgjord och överdrag för ett jätte bra pris. Men den är brun och jag vet inte om Mulligan skulle passa i det? Jag personligen tycker mycket mer om brun utrustning, sedan skulle det vara kul med brunt eftersom jag inte har det? Men frågan är om han skulle passa i det? Sadeln är tabacco-brun, vilket jag tycker är snygg. Men vad tycker ni?
HAHA... här har jag färglagt sadel och träns i brunt haha... Vad tycker ni?

Tisdag kväll

Hejhej läsare!:) Har precis ätit en god middag med mamma och pappa. Nu kollar vi på Allsång på skansen och har det mysigt med lite godis. Idag red jag och mamma ut en liten sväng mot fågelnäs, vart inte så långt men han jobba Mulligan lite ändå. Efter ridpasset tog jag han om min lilla pluttis och gosade med honom, som varje dag(a). Nej.... nu ska jag vara lite social. Hörs senare!♥
 
ååååh kolla pluttis!!!! va söt!! han var så trött så han stod och blunda♥
 

Nästa köp blir....

....Detta träns till Chantique!!! Jag har alltid velat ha ett sånt och det är såååå snyggt. Har kollat på såna men dom har varit jätte dyra men detta är från hööks och kostar inte alls lika mycket. Så sätter man bara på hennes pannband som hon har nu.:) 

Fashion

Har städat mitt rum, badrummet och skurat och fixat. Nu luktar det körsbär i hela huset hihi. Hade ingenting att göra så jag fotade lite saker. Jag har precis ätit lunch och ska nu åka med pappa till Anderssons häst & hund.

Mercy och Elin

För några dagar sedan fotade jag Elin och Mercy. Jag tänkte lägga upp några här på bloggen så får ni se och så får även Elin se dom. Det är inte alla men Elin kommer antagligen att få dom under veckan så då kommer dom upp på hennes blogg, Lindmans.blogg.se
Den här bilden är min favorit ↑

Godmorgon

..Vaknade för ca en timme sedan och gick och la mig i soffan och kollade på The vampire diaries och åt lite frukost. Nu sitter jag framför datan istället haha.. Men det får bli en snabbis, för sen måste jag bädda sängen osv. Känner inte för att bara ligga och söla idag. I eftermiddag tänkte mamma och jag rida ut tillsammans, vi får se vart vi rider men jag vill nog ta det lite lugnt för Mulligan har gått riktigt hårt denna vecka. Nej.. nu har jag lite saker här på datan jag ska göra innan jag bäddar och fixar. Hörs♥
 

Dagens ridpass i skogen

Hejhopp! Ebba följde med på ridturen med Dimmbra, vi hade det jätte trevligt! Mycket skratt och glada minner!:D 
Elins nya ponny Caramell skötte sig alldeles utmärkt! snäll ponny:) Vi red slingan så vi passade på att rida in i "Trollskogen" och klättra i den branta backen. Hästarna tyckte det var så trevligt. Sedan tog vi rakan hem med en härlig galopp. Sista biten gick Mulligan jätte fint i form så han vart riktigt svettig. När vi kom fram svampade jag av honom och gosade. Han såg så nöjd ut och rullade sig. Mamma gick ut och gick med Chantique, för jag orkade faktiskt inte rida henne för jag har så ont i nacken. 
 
Just nu sitter jag i soffan (som vanligt) med värmekudde och med mitt härliga täcke och kudde. Snart kommer Robert och Eric hit. Hörs♥
 

Före och efter bilder..

Sitter och smsar med LillElin, vi bestämde precis att vi ska rida ut tillsammans och klättra i klätterbacken. Det ska bli kul, eftersom våra hästar inte har varit med varandra. Jag kommer rida Mulligan och Elin Caramell såklart. 
Det kommer nog gå jätte bra:). Tänkte också säga tack till alla kommentarer!:D jätte kul att få, ju mer man får desto mer vill man blogga;). 
 
Så här såg Mulligan ut när vi fick honom ↑.
Ett år senare... ser han ut såhär ↑.

Godmorgon

Godmorgon!:) Gud vilket tråkigt väder... jag vill ha sol! Det har varit en hemsk natt, jag kunde inte sova och nu har jag ont i nacken...SUCK... Har precis ätit frulle framför tv och är allmänt seg haha. 
Igår var det sista dagen med Malle, tar sedan hand om honom den 26/7 till 7/8 så det kommer bli kul. 
Idag ska jag försöka hitta på något med pappa, vi måste också åka och köpa steel joint. Ska sedan ta hand om hästarna, då mamma slipper åka upp till stallet efter jobbet. 

Söndags kväll

Hej kära läsare! Har inte hunnit blogga något...:( förlåt för det. Men jag har haft saker att göra hela tiden hehe. 
Imorse var det soligt så jag och Robert passade på att sola vid poolen. Vi passade också på att städa/dammsuga poolen. Vi hade det jätte mysigt och trevligt!:) Till lunch gjorde vi iordning hamburgare och så friterade vi pommes haha onyttigt men jätte gott. Efter det åkte vi hem till Robert och fotade lilla kattungen... så otroligt söt! Men eftersom dom har en till katt och en hund så fick dom också vara med på bild såklart!:D Efter någon timme åkte jag hem igen och åkte direkt till stallet. Idag fick Malle vila, men pysslade om honom och gjorde klart allt. Gick sedan upp på volten med Chantique och hoppade lite. Hon var jätte duktig och tyckte det var såååååå kul, med tanke på att hon har vilat ett tag nu så vart hon rätt taggad!;) Vi hoppade studds, oxer och lite sockerbitar. Hon var jätte svettig så hon fick sig en härlig dusch;).. Sedan var det Mulligan som stod på schemat. Prövade faktiskt Chantiques hoppsadel på honom och den låg jätte bra, så jag red i den idag. Vi gick ner till travbanan och körde JÄTTE HÅRT! Han vart alldeles genomsvettig så han fick sig också en sval och skön dusch. Han var verkligen jätteduktig! han är som en helt annan häst, Så lycklig!♥
 
 
Det är massor med bilder, hoppas ni inte har något emot det!..
Äkta kärlek♥
Stoooora katten Simba ↑
Söta kattungen ↑
Världens finaste hund ↑ ♥
 
Tycker egentligen inte om att lägga upp så här mycket bilder på ett inlägg, men tyvärr blir det så om man inte updaterar bloggen hela dagen. Men jag ska bättra mig!:). Nu ska jag kolla lite på sadlar. Nattinatti....PUSSAR

Hopp video på Malle

 

Ellinor

(Här kommer jag skriva en presentation om mig själv)

Mr. Mulligan

Mr. Mulligan är en connemara valack född 2001 han är 148 cm i mankhöjd. Far- Ashfield Cathal Crobdhearg, Mor- Ulrisedahls Tamara. Uppfödd i Alvesta, en ägare före mig. Jag har haft honom sedan juni 2011. Då köpte vi verkligen "grisen i säcken" vi visste inte vad vi skaffade oss- en häst eller en ponny? Men vi visste att han hade ett hjärta av guld med ett fantastiskt temprament :) Han hade gått på lösdrift och inte gjort så mycket, aldrig tävlat inte duschats och inte heller van att åka trailer. Vi var inte ute efter en tävlingshäst för det hade vi ju redan, det vi sökte var en häst att växa tillsammans med och ett stabilt psyke. Chantique kändes som "för mycket  häst" för att ridningen skulle vara rolig, och jag ville ha något att forma själv. Mulligan har verkligen varit perfekt på alla sätt. Jag är så lycklig att han hamnade hos oss. Nu har det gått drygt ett år och Mulligan har gjort stora framsteg. Han lastas utan problem, med eller utan sällskap av Chantique. Han accepterar att stå fastbunden i duschspiltan och bli svampad, ska man använda slangen behöver någon hålla i honom men från början var han jätte rädd. I början var han hinderrädd och vägrade på sockerbitshinder, nu hoppar han oxrar på 120 cm, regnbågar,mur,vattenmatta osv. Han är betydligt mer stadig i form jämfört med tidigare. Jättestora framsteg men vi har fortfarande flera mål kvar. Vi vill komma ut och tävla men han blir så osäker på nya platser så här har vi en stor utmaning. Öva öva öva, pay and jump, klubbtävlingar mm det är hinderinfångarna som är jätte läskiga,hinder med attityd. Jag vill också kunna delta på en L C:1 dressyr.
 
Var med på bloggen och följ vår utveckling tillsammans.
 

Chantique

Chantique f 2001 far: Chess mor: Destiny. Uppfödd i Östersund, en ägare före oss. Vi köpte Chantique 2009 på hösten från en familj i Sundsvall. För mig och Chantique blev det en rivstart. Hon var ganska otrygg när hon kom till oss och det tog lång tid att lära känna henne. Det hände lite saker i början av min ridning på henne vilket gjorde att jag hade svårt att slappna av när jag red henne. Det är just det som Mulligan hjälpt mig att komma över. Jag har fått mer mod och självförtroende i min ridning tack vare honom. Nu hoppar jag Chantique upp till 110 cm, rider ut själv och känner mig helt trygg på henne. Vi har tävlat en hel del dressyr under våren och ett av mina mina mål är att tävla henne även i hoppning. Chantique har tävlat msvr dressyr med placering av tidigare ägare men det är mycket häst för mig att rida på men vi lyckade i alla fall placera oss på åttonde plats i våras i Norrtälje på en
L C:1. Chantique har mycket att lära mig i dressyren. Hoppat hade inte Chantique gjort så mycket när hon kom till oss men nu går det bättre och bättre, hon verkligen älskar det. Det har verkligen "klickat" mellan Chantique och Mulligan, dem gillar verkligen varandra. 
 
Följ vår utveckling här på bloggen.

Hoppning Malle

Hejhopp! Idag red jag och mamma ut kyrkrundan och tog det lite lugnt. Mulligan tyckte det var skönt, Chantique med. När jag var klar med Mulligan så gick jag upp till volten och fotade Elin när hon hoppade på Mercy. Det såg jätte fint och proffsigt ut!;) Kul var det och fota också. Sedan gick jag in i andra stallet och pysslade om Malle och gick sedan upp på volten och hoppade han. Vi hoppade studds och sen en trippelbarre, och lite sockerbits-hinder.
Han var så taggad och tyckte det var jätte kul!!!:D och det tyckte även jag. Han är så jäkla duktig. Efter passet såg han så nöjd och avslappnad ut. Fick duscha av honom efteråt för han vart rätt svettig. Nu ska jag kolla på film, Nattinatti....
Elin och Mercy
LillElin med sin nya söta ponny Caramell!
 
Mer bilder kommer! Godnatt..

21/07

Hej läsare! Imorse gick vi upp tidigt och tog ut hästarna och fixade allt klart. Jag lade också in en torvbal till Mulligan (i vanliga fall står vi på spån) bara för att se om det är spånet han hostar av. När vi kom hem åt vi en ordentlig frukost och gick sedan och la oss i sängen och kollade på The vampire diaries och gjorde massage på varandra, SKÖNT! Just nu ligger vi ute i solen och pressar och badar lite då och då. Jag sitter också och kollar på hoppsadel till Mulligan. Har hittat en jätte fin Prestige som jag tror skulle passa honom alldeles utmärkt!;) 
Hörs senare nu ska jag pressa;)!♥

Hoppning på Mulligan

Hejhopp! Idag red jag Malle på volten, hade tänkt att hoppa men det var fullt där uppe så det vart lite markarbete istället. Men det gjorde inget för han var jätte duktig! När jag var klar med honom så gick jag upp på volten med Mulligan och hoppade lite. Han var jätte duktig!:) Han har gjort så mycket framsteg. Mamma och Elin var där så Elin filmade och fotade oss!!:D yaaay!! Vi hoppade studds och sen trippelbarr. Videon får ni se imorgon för nu ska jag kolla på film och sen sova. Jag är helt slut. Mulligan var iallafall hur duktig som helst och lyhörd! Chantique fick vila idag, men det gjorde inget. Vi hörs imorgon, Puss godnatt♥
Dagens outfit såg ut såhär ↑ svarta benskydd och grått schabrak.
 
 

sommartider HEJ HEJ sommartider.....

Hej läsare! Idag har vi bara legat och pressat i solen och badat och haft det mysigt. Elin kom hit för en liten stund sen och badade. När vi gick upp ur poolen så vart det alldeles molnigt så vi gick in och fixade lite smått med bloggen. Men nu ser det nästan ut som om det är blått på himlen igen?? så tror vi går ut och lägger oss lite till;).
Jag sitter i soffan och Elin står och bakar kladdkaka haha.. hon är rolig hon... 
När mamma kommer hem åker vi upp till stallet. Idag ska jag hoppa både Mulligan och Malle och ska försöka få någon som fotar och filmar båda hästarna!!:D Hörs senare♥
 

Godmorgon

Godmorgon! Hoppas ni mår bra?:) det gör jag! Äntligen är det sooool!! Det har jag längtat efter länge nu.
Just nu sitter jag i soffan och kollar lite bloggar osv. Har precis ätit en ordentlig frukost med pappa och diddi vid poolen. Pappa fixade iordning fläsk, äggröra och vita bönor.. GUD va gott vad var! MUUUMS. Vi pratade lite om att åka till Vaxholm och äta glass, så jag tror vi ska börja fixa oss snart och åka. Vi hörs senare!♥

Kina mat & torsdags mys!

Idag red mamma, jag och Camilla hela slingan. Chantique tyckte det var jätte härligt!:) Trevligt var det, och Mulligan var hur duktig som helst!! Han gick jätte staddigt i form tillslut och var villig att arbeta. Mulligan var svettig så jag svampade av honom. Eftersom det vart så sent så fick Malle vila, men det behövde han ändå.
 
När vi kom hem kastade jag mig in i duschen och skyndade mig, för vi skulle nämligen till Asiatiska värdshuset i gribbylund och äta kina mat/ sushi. Det var smarrit :D och trevligt såklart. Nu är vi hemma igen och tittar på tv och har det mysigt. Imorgon ska jag nog hoppa Malle och Mulligan vet jag inte vad jag ska göra med haha.. kanske hoppa han med??;) Det här blir nog sista inlägget för ikväll så jag säger godnatt nu... GODNATT!♥
 
Dagens outfit: Tröja-H&M, Shorts-H&M

Mot stallet

Hej igen! Idag har vi legat och pressat i solen hela dagen, det är så skönt med lite värme. Nu ska jag byta om och åka till stallet. Idag får Malle vila och så rider jag och mamma ut på våra hästar. Igår och idag hörde jag Mulligan hosta, fast inte när jag red så hoppas det inte är något!!!! är livrädd för att han ska bli förkyld igen...
 

sen frukost

Hejhej läsare! Äntligen tittar solen fram!!!:) om bara dessa moln kunde försvinna... Pappa och jag har varit i stallet och målat Chantiques box. Det var jobbigt, men det behövdes! Vi är inte riktigt klara med målningen ännu, vi ska dutta lite på Mulligans gamla box också. Det ser ut som det är en kanin som har stått där haha. Men nu har vi iallafall gjort det värsta, så nu är det inte mycket kvar! Nu ska jag äta frukost vid poolen med pappa och Josefine, MYYYS! ♥Hörs senare♥ 

skagen toast

Hej läsare! Nu är jag heeeelt slut i hela kroppen... Men jag är däremot väldigt nöjd med mig själv!(a) Jag har städat i tvättstugan, tagit hand om tvätt, städat bland ridkläderna och plockat undan i köket och plockat lite här och där. 
Både mamma och pappa vart jätte glada!:D Sedan doppade jag mig i poolen och la mig en snabbis i solen, så länge den varade. Vid ca halv 5 åkte jag och pappa till stallet och fixade klart allt. Jag började med att bosta på Mulligan och sadla sen gick vi ner till trav banan. Han var hur duktigt som helst! Han gick i form (STADIGT) och han var framåt och villig att arbeta. Så himla kul alltså, jag bara älskar denna ponny!♥ När vi kom upp till stallet igen så var han alldeles svettig, så jag svampade av honom och smörjde in honom med hans salvor mot hans eksem.
 
Sedan gick jag in i stallet brevid och skötte om Malle, som stod och sov hihi. Han var så gosig och snäll. 
Josefine skulle rida på Chantique, så jag passade på att följa med på en kort uteritt. Han var jätte duktig och snäll när vi var ute i skogen, men när vi kom tillbaka till stallet och Chantique skulle in till sig så vägrade han att gå till sitt stall... Men då var jag på honom. Sur vart han och började stegra och baka & när jag lade på spöt så sparkade han bakut. Men jag var bestämt!!! så tillslut vann jag över honom och han gick in till sitt stall. 
Men nu ska jag äta skagen toast och mysa med familjen!
 

Drängen i stallet

Haha drängen (dvs pappa) har skrivit på tavlan om hagarna och typ ritat av sig själv med en gitarr??? 

snart klar med boxarna..

Hejhopp! Idag gick jag upp tidigt för att åka till stallet med pappa och ta ut hästarnaoch måla boxarna. Jag hann måla Mulligans box men tyvärr inte Chantiques. Så den ska jag ta imorgon och då får jag hjälp av pappa också!:) 
Medans jag målade så var pappa vid hagarna och fixade elen. Inatt hade tydligen Chantique varit lös i gången så hon hade ätit upp Mulligans lunch... inte sin egen utan såklart stackars Mulligans haha! Men mer dramatiskt än så var det inte. När vi tog ut hästarna idag så tyckte jag inte att Chantique haltade längre!!:D så idag kan vi nog ut och skritta. Nu vet jag inte vad jag ska göra..:( är rätt rastlös, men funtar på att städa lite och hänga tvätt osv.
Vet inte riktigt vart jag ska rida idag med Malle, men om mamma och Chantique ska skritta ut så kanske jag kan följa med? Han har ändå ridits rätt hårt nu i 2 dagar. Så kan jag rida Mulligan lite hårdare?:) 
Nej, nu ska jag dunka lite musik medans jag städar!
 
En låt från The vampire diaries (min favorit serie).
 

video på Malle

 
Videon fick komma upp idag istället!! Natti♥

Dags för kvälls mys med familjen och pojkvän..

Hej läsare! Det gick super bra att rida Malle idag.. tyvärr så var han väldigt jobbig när jag skulle upp till volten och ner till volten. Han vände tillbaka och drog iväg och sen stegrade han och gick ner i biken osv.. Men mamma hjälpte mig så det gick bra!:) På volten hoppade vi lite lågt, han var jätte duktig och lyhörd. Jag red ett hårt och långt pass så han blev riktigt trött. Sedan duschade jag av honom och nattade han. Som tur va så var mamma så snäll och fotade och filmade när jag red och självklart så får ni se det, men videon fixar jag förhoppningsvis imorgon.
När jag var klar med Malle så gick jag in i vårt stall och pysslade om Mulligan och Chantique. Idag skrittade jag faktiskt på Chantique, för hon är så rastlös och hon haltar knappt nu. Så jag skrittade henne och mamma läde Mulligan. Jag jobbade Chantique i form och kunde till och med trava några meter. Hon tyckte det var så härligt att bli riden. 
Nu är vi hemma och har ätit hemma gjorda hamburgare, MUMS! snart kommer Robert hit också så då ska vi alla kolla på film och gotta oss lite med godis och chips... eller, ja.. iallafall jag hihi!..:) Godnatt, vi hörs imorgon♥

Huvudvärk!!!!!

Hejhopp! Nu ska jag äta en god mozarella pizza, sedan bär vi oss av till stallet. Jag har fått ont i huvudet sedan det åskade...:( så jag får se om jag orkar rida Mulligan, eller om han får vila. Men Malle ska jag rida iallafall, tror det blir volten idag med. Idag tar jag med systemkameran så mamma kan filma mig när jag rider honom, så får ni se!:) kram!
 

målat och fixat hagarna..

Hej läsare! Idag gick jag och pappa upp tidigt och tog ut hästarna. Chantique gick mycket bättre idag! När vi hade tagit ut dem så satte jag igång att mocka och fixa allt, och sedan måla det vita i båda boxarna. Det gick rätt snabbt tycker jag!:) Medans jag höll på måla så var pappa och fixade vinterhagar med tråd och el osv.. Nu har vi ätit en härlig lunch så nu har vi hamnat i mat-koma haha. Nu ska vi bara slappa ett tag sedan åker vi till stallet igen. Hörs senare, Kram♥
 

SÅ HÄR SER LITE AV VECKAN UT...

Tänkte bara ge er en liten snabb titt på hur veckan kommer att se ut på ett ungefär. Som ni ser så har jag Malle alla dagar denna vecka för familjen Emmoth är bort resta, tror jag hehe..Sedan har jag honom från den 26/7 till 7/8. Vi kommer ha kul tillsammans, och köra gärnet! Goodnatt! Kramis♥

...helt slut i kroppen....

AAH.. nu har jag äntligen kommit hem från stallet, har hunnit duschat och ätit middag. Nu är jag som helt slut i hela kroppen faktiskt. Känns som jag typ har varit i stallet hela dagen, fast det har jag ju inte? 
Menmen ska inte bara klaga, det har ju varit mysigt och kul också, såklart! Jag började med att rida Malle. 
Jag gick upp på volten och red lite markarbete, jobbade honom ordentligt kan jag sägaa..;) Det stod kvar ett sockerbits hinder vid X som jag hoppade. Han var super duktig, men väldigt väldigt tittig och hoppig. 
Han vart riktigt svettig så jag duschade av honom efteråt. 
För er som inte vet så har Chantique varit halt i en vecka nu, men det blir bättre och bättre, vi tror att hon har ont av ett litet sår som hon har bak vid karleden. Men idag gick hon riktigt bra, jag smörjade in henne med massor av krämer osv, så vi får se hur hon går imorgon! Hon blir nog snart bra.
 
Eftersom att jag hade ridit Malle idag och det var så varmt, så orkade jag inte rida Mulligan. Så jag longerade honom på volten istället. Tillslut släppte jag på linan och prövade utan. Det gick jätte bra, men tyvärr så kom det folk som skulle rida så jag vart tvungen att koppla på honom linan igen. Men det lilla vi han med var han duktig, men det krävs mer övning såklart!;) Men man märker verkligen på honom att han tycker det är kul. 
Haha, det känns så konstigt att ha en blogg som inte bara är hästblogg. Jag glömmer lätt bort att skriva om mig själv. Men det är väl en sak man vänjer sig vid!:) just nu sitter jag i soffan med en godis skål och en chips påse.... haha i know...men någon gång måste man ju få gotta sig, men självklart så äter jag ju inte dessa saker själv! får hjälp av pappa... Men nu ska jag vara lite social och kolla på simpson! Kramis♥
 
Jag och Elin på mitt land♥ Spana in hennes härliga blogg www.lindmans.blogg.se

Trägårds bilder

Här får ni lite bilder från idag, hoppas ni gillar dem. Nu ska jag och pappa till stallet och idag ska jag börja rida Malle igen efter en lång sommar paus. Sedan tror jag att jag ska longera Mulligan igen utan lina och om jag har tur så kan pappa filma!!!!:D kul! Nu dra jag, Kramis!
Här är vårt gammla trädgårdsland ↑ som vi inte använt på år! Men nu ska vi börja plantera där igen.
Blommorna som jag planterade..

Trädgården

Hejhej! Jag la mig i solen en kort stund men det blåste så mycket så det vart lite kallt..:( så jag gick in istället och fixade mig lite smått. Efter jag har skrivit klart detta inlägg ska jag ut till pappa i trädgården och hjälpa honom att rensa ogräs, hjälpa mamma att plantera hennes blommor och hänga upp tvätt!:) Eftersom att mamma är på jobbet så hjälper jag henne med lite saker! ex plantera hennes blommor, sånt som jag aldrig gör annars!
Men nu är det dags för mig att sätta igång! Vi hörs sen, kramis♥
 
Dagens outfit ser ut såhär:
Linne: H&M , Shorts: accessories , Kofta: H&M , Stövlar: skopunkten.

ut i solen!

Nu tänkte jag gå ut i solen och sola och bada, man får passa på nu när solen tittar fram! 

Godmorgon

Godmorgon alla läsare! nu har jag äntligen dragit mig upp ur sängen..det var lite svårare idag med tanke på att jag sov till halv 12 igår. Just nu sitter jag bara vid datorn och bloggar och kollar runt på andras bloggar osv.
Idag blir det nog en "ta det lungt dag" hehe.. eller ja, vara hemma hela dagen och fixa lite här hemma?:)
Nu ska jag äta frukost och klä på mig. Hörs lite senare, Kram!

Välkommen till min nya blogg !

Hej alla kära! Nu är jag tillbaka till bloggandet efter en rätt så lång sommar-pause. Vi har varit ute på landet med hästarna och haft det jätte skönt. Nu är vi iallafall hemma igen till Stockholm, men jag kan säga att jag tycker det är rätt så skönt faktiskt! Idag vaknade jag halv 12!!!! vilket jag tycker är fruktansvärt sent..men jag gick upp och åt frukost med Robert sedan fixade jag mig jätte snabbt för att sedan åka hem till Elin. Vi satt vid hennes dator och valde ut bilder till en ny header, som hon nu har gjort. Jag tycker att den vart jätte bra!! tusen tack Elin! Efter någon timme kom mamma och hämta mig så åkte vi raka vägen till ett utav favorit ställerna - Hööks.Vi hittade ett grått schabrak som båda hästarna kan ha, men det är väl mer till Mulligan, en tröja som vi alla kan dela på, en borste som inte är för hård eller för mjuk och sen bara massa smått och gott. 
Idag red jag Mulligan uppe på volten, han var så underbar!! jag fick den hära känslan, ni vet när man bara älskar sin häst mer än allt och alla. Han gick staddigt i form i alla gångarter och var hur duktig som helst! Vi hoppade lite också på ett sockerbits-hinder som stog vid X i mitten på ridbanan. Han var taggad och pigg, men när jag fångade upp honom så lyssnade han genast. Nu har han varit helt underbar i några dagar så jag tror att vi börjar bli bättre och bättre. Igår longerade jag Mulligan med bara grimma, han tyckte det var jätte kul. Sedan ville jag försöka och longera honom utan lina så jag stängde igen volten och släppt lös honom. Jag tänkte "herregud hur ska det hära gå" men han var otroligt duktig!! Han gick på en volt, precis som jag sade åt honom sedan försökte vi i galopp och han gick kvar på volten och såg så nöjd ut! Han bockade och hoppade rakt upp i luften av glädje! När jag sedan satte mig ner på huk så kom han emot mig och gjorde halt, då fick han godis och massor med beröm!!! Visst är det lite coolt????:D han är sååå underbar! Det gäller att prata och ge massor med beröm. 

Tänkte bara säga också att denna blogg är inte bara häst-blogg utan jag kommer skriva om min vardag utanför stallet osv.. Nu ska jag äntligen äta en sen middag! vi hörs sen, kram!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0